Voor wie?

Ik ben er voor iedereen die wil leren goed voor zichzelf te zorgen, zodat je dat ook optimaal voor anderen kan blijven doen.

Ik werk met mensen uit allerlei beroepsgroepen, maar richt me primair op medewerkers uit de sociale sector. Denk hierbij aan verzorgingshuizen, thuiszorg, sociale werkvoorziening, gemeenten, scholen etc. Ik werk zowel op individuele basis als in teamverband.

Goed voor jezelf zorgen begint wat mij betreft bij het open en eerlijk zijn over hoe het met je gaat, hoe jij je voelt. Zowel naar jezelf als naar anderen. Neem jezelf serieus en cijfer jezelf niet weg. Ieder mens is anders, iedereen heeft sterke kanten en minder sterke kanten. Waar ligt jouw kracht, wat maakt jou sterk? Maak gebruik van je eigen kwaliteiten en durf gebruik te maken van de kwaliteiten van de mensen om je heen.

Het is mijn missie om mensen in hun kracht te zetten. Ik spiegel, geef feedback en daar waar nodig een liefdevolle schop onder de kont. Hierdoor verwerven we inzicht in wie jij als mens bent en hoe jij zo optimaal mogelijk voor jezelf en dus voor anderen kan zorgen.

Op deze manier werk ik ook met teams. Ik wakker nieuwsgierigheid aan en zorg ervoor dat mensen kritisch naar zichzelf en de anderen kijken. Welke overeenkomsten en welke verschillen zijn er, wat zijn de sterke punten en wat zijn de pijnpunten? Door mijn rust, humor en openheid creëer ik een veilige leeromgeving waarin teams samen op onderzoek uit kunnen gaan. Mijn trainingen zijn praktisch en op vaardigheden gericht, zodat deelnemers makkelijk de vertaling kunnen maken naar de dagelijkse praktijk.

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact op voor meer informatie.