Over mij

Mijn naam is Linda Kraaijeveld-Brands (1980). In 2009 startte ik mijn eigen onderneming genaamd Linda Brands- ACT, waarbij ACT staat voor Acteren Coachen en Trainen. Ik ben getrouwd met Jeroen en heb co-ouderschap over zijn twee prachtige zoons Jelle en Jakob. Samen wonen we in Beuningen, vlakbij Nijmegen.

Al op de kleuterschool wist ik wat ik later wilde worden: actrice. Na de MAVO en de HAVO deed ik auditie voor de theateropleiding in Eindhoven en werd aangenomen. Vol passie en goede moed begon ik aan de opleiding om mijn droom te gaan verwezenlijken. Ik merkte echter al snel dat het onderwijssysteem vol felle kritiek, ellenbogenpolitiek en zien en gezien worden niet goed paste bij mij als mens.

Linda werkt al sinds 2005 samen met ons trainingsbureau Vogelvrij als trainer en acteur. Haar enthousiasme en professionaliteit zijn belangrijke kwaliteiten waarom we haar zo waarderen. Ze is een kundige trainer met inzicht, verstand van groepsdynamica, met veel kennis en de nodige dosis humor. Trainingsactrice zijn is een vak. En dat vak verstaat zij volledig. Zorgvuldig afgestemd op de cursist, zeer precies in het teruggeven van concrete feedback. Samen met de trainer van Vogelvrij weet ze een veilige omgeving te creëren waarin deelnemers aan de trainingen echt durven te oefenen met nieuw gedrag op een laagdrempelige manier.
Priscilla van Lierop
Trainingsbureau Vogelvrij

Ik ging op zoek naar een andere toekomstdroom en kwam uit bij de opleiding tot dramatherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Bezig zijn met theater en tegelijkertijd mensen helpen, bleek de perfecte combinatie voor mij te zijn. Kennis en vaardigheden overbrengen door middel van praktische oefeningen en rollenspelen is me op het lijf geschreven, dus ik besloot, na mijn afstuderen in 2003, te gaan werken in de trainingsbranche.

Eerst bij trainingsbureau Vogelvrij, een bureau gericht op weerbaarheid binnen zorg en welzijnsinstellingen. Als trainer en als trainingsactrice werkte ik er binnen verschillende vaardigheidstrainingen met thema’s zoals weerbaarheid, grenzen, zelfvertrouwen en het omgaan met agressie en ongewenst gedrag. Ook werkte ik als coach tijdens lotgenotenweekenden met slachtoffers van pesten die als volwassenen kampen met de traumatische gevolgen van hun verleden.

In 2009 besloot ik mijn vleugels uit te slaan en mijn eigen onderneming te starten. Sindsdien werk ik als trainer, coach en trainingsactrice voor verschillende opdrachtgevers in de sociale sector. Denk hierbij aan verzorgingshuizen, thuiszorginstanties, sociale werkvoorzieningen, gemeenten, scholen etc. Ook werk ik als trainer of trainingsactrice regelmatig voor andere trainingsbureaus.

Opdrachtgevers

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact op voor meer informatie.