Trainer

Als trainer ben ik zowel een boeiende verteller als een goede luisteraar. Ik geef mensen ruimte zonder de rode draad van de training uit het oog te verliezen. Trainingen op het gebied van mentale en fysieke weerbaarheid zijn mijn expertise. Omgaan met agressie en ongewenst gedrag, het erkennen en herkennen van (eigen) grenzen, het ontdekken van krachten en kwaliteiten bij jezelf en je collega’s, de kracht en het effect van communicatie, zijn thema’s die vaak aan bod komen. Kortom: wat maakt jou sterk in je werk?

Trainingen

Elke werknemer en elke werkomgeving is uniek. Mijn trainingen zijn dat ook. Ik streef ernaar dat elk trainingsprogramma zo goed mogelijk aansluit op uw situatie. Het voeren van oriëntatiegesprekken en tussentijdse evaluatiegesprekken vormt dan ook een vast onderdeel van mijn werkprocedure.

Om de aangeleerde theorie ook vol vertrouwen toe te gaan passen in de praktijk, werk ik binnen mijn trainingen regelmatig samen met trainingsacteurs. Ook maak ik graag gebruik van de expertise van ervaringsdeskundigen.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden mij in te zetten. Het is mogelijk om een van mijn bestaande trainingen in te kopen, mij een training op maat te laten ontwikkelen of mij in te huren om een van uw eigen trainingen te laten geven.

Naast mijn werk als trainer werk ik ook als coach en als trainingsactrice. Dit biedt een mooie afwisseling. Ik vind het heerlijk om mensen praktische handvatten mee te mogen geven waar ze in de dagelijkse praktijk direct iets aan hebben.

Maatwerk

Ik lever graag maatwerk. Voorafgaand aan alle trajecten voeren we een persoonlijk gesprek, om het traject zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen.

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact op voor meer informatie.